Voordelen

 • Beste dekking

  U geniet de beste 3G-dekking van België. Een SIM-kaart van Blue Light Mobile maakt namelijk gebruik van alle Belgische GSM-netwerken. Als het preferred network niet beschikbaar is, maakt de SIM-kaart automatisch verbinding met een ander netwerk. U kunt zonder meerkosten gebruikmaken van de GSM-netwerken van de buurlanden.

 • Hoge snelheid

  U gebruikt het beste high speed datanetwerk van de drie Belgische telecomoperatoren, namelijk Proximus, Mobistar en BASE. U downloadt, stuurt en ontvangt uw data tegen hoge snelheid (2G, 3G, 3G+ en 4G).

 • Voorrang

  U heeft voorrang op particuliere abonnees om de Belgische netwerken te gebruiken. Mocht het netwerk overbelast raken, dan zult u eerst bediend worden en de hoogste snelheden genieten.

 • Streng beveiligd

  Ook al worden uw gegevens via commerciële netwerken doorgegeven, u hoeft zich geen zorgen te maken over de beveiliging. Voor elke verbinding zet ASTRID een soort ‘tunnel’ op (VPN) tussen de mobiele terminal en het data centre van ASTRID. Die tunnel garandeert de vertrouwelijkheid en de integriteit van uw gegevens.

 • Toegang tot de ‘cloud’ en tot uw eigen LAN

  De SIM-kaart van ASTRID geeft u toegang tot de ‘cloud’ bestemd voor de hulp- en veiligheidsdiensten. U kunt de applicaties gebruiken waartoe uw organisatie u toegang heeft verleend. Die applicaties bevinden zich in de cloud of binnen uw LAN. Uw organisatie beslist welke applicaties ze in de cloud beschikbaar wil maken.

 • Beheer het dataverkeer

  Uw organisatie kan aan ASTRID vragen om regels in te stellen om het dataverkeer te beheren. Uw organisatie kan filters instellen voor de toegang tot bepaalde applicaties, om financiële redenen of om de prestaties van het netwerk te vrijwaren (bandbreedte, vertragingen …).

 • Controleer het budget

  Uw organisatie bepaalt wat er moet gebeuren als de limiet voor het dataverkeer bereikt is. U kunt ervoor kiezen om een waarschuwing in te stellen, om verder verkeer toe te laten, om het verkeer te beperken of onmogelijk te maken voor alle gebruikers of voor bepaalde gebruikers.
   

 • Helpdesk 24/7

  Dag en nacht kunt u terecht bij het ASTRID Service Centre. De werking van het ASTRID Service Centre is afgestemd op de specifieke noden van de hulp- en veiligheidsdiensten.

 • Future proof

  Blue Light Mobile zal mee evolueren met de toekomstige noden voor dataverkeer. ASTRID zal haar service blijven verbeteren en haar prijzen blijven optimaliseren. U kunt altijd bij ASTRID terecht om uw specifieke noden te bespreken.